Het eerste benefietdiner van Biking4Energy

donderdag 16 februari, het was een top avond!

De gasten werden zeer vriendelijk ontvangen door het bedienend personeel van het Nova Collega in Haarlem met een heerlijk glaasje prosecco en een amuse met zalm. Ook kon men een kijkje nemen bij de tafels waar leuke zeephangers, armbanden en beschilderde glaasjes gekocht konden worden. De opbrengst ging uiteraard naar Biking4Energy!

De voorzitter van de Biking4Energy, Sjef Nelis, beet het spits af en heette iedereen welkom. Vervolgens genoot iedereen van een verrukkelijk voorgerecht en daarna luisterde iedereen naar een voordracht van de oma van Joska, Ria Schlüter-Olbers. Een voordracht recht uit haar hart.

De moeder van Joska, Marleen Schlüter, gaf een presentatie en interviewde Marion Hermans, nurse practitioner in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Zij houdt zich onder andere bezig met het ontwikkelen van een stripboek zodat kinderen met een energiestofwisselingsziekte op een kindgerichte manier voorlichting kunnen krijgen. Want hoe vertel je je kind dat het soms beter is om de rolstoel te gaan zitten in plaats van buiten te spelen met vriendjes en vriendinnetjes… Het stripboek gaat er komen dankzij de financiële steun van Biking4Energy en van prof. dr. Jan Smeitink!

Na de presentatie heeft men genoten van een heerlijk hoofdgerecht en dessert, en werd Jan de Smit van CBM geïntroduceerd. CBM is de brancheorganisatie voor de Nederlandse meubel- en interieurmaakindustrie en heeft zich als maatschappelijk partner verbonden aan Energy4All. CBM bestaat 100 jaar en viert dat met een landelijke opendag op 17 maart aanstaande waarbij meer dan 80 meubel- en interieurmakers hun deuren openen. Ook organiseert CBM een ontwerpwedstrijd. Jonge ontwerpers ontwerpen een loungestoel voor kids met een energiestofwisselingsziekte. De loungestoelen worden via een internetveiling verkocht en uiteraard gaat de opbrengst van de veiling naar Energy4All. Voor meer informatie kunt u kijken op www.cbm.nl.

En zo liep dit eerste benefietdiner tot een eind. Iedereen kreeg nog een kopje koffie en al het personeel van het Nova collega werd hartelijk bedankt voor de gastvrijheid. Het was een geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar!

WordPress Website
WordPress Website
Mijn naam is WordPress. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.
OFFERTE AANVRAGEN